08. 08. 2019

Un nou magazin în Succeava

Pe data de 15 august deschidem cel mai nou magazin Tom Tailor în incinta Iulius Mall Suceava! Vizitează magazinul nostru de la etajul 1 și profită și tu de super oferta de deschidere – 20% reducere la articolele din Noua Colecție! Promoția este valabilă în perioada 15-18.08.2019.
 

woman


Cine suntem
Pentru toți cei care vă confruntați cu provocări în fiecare zi, dar rămâneți fideli stilului vostru. Pentru aceia dintre voi care caută și găsesc lucrurile bune și laturile frumoase ale vieții.
Pentru toți care sunteți curajoși și cu toată energia voastră îi încurajați și pe cei din jur. Pentru aceia dintre voi care nu văd lumea în alb și negru, ci adăugați mereu o notă de culoare.
Pentru aceia dintre voi care trag aer în piept și luptă, cei a căror energie este contagioasă, și îi molipsesc și pe cei din jur. O singură decizie este potrivită pentru voi: TOM TAILOR! Viu și colorat ca viața însăși.
Ne încurajează să fim mereu cea mai bună versiune a noastră. Spuneți DA unei atitudini pozitive față de viață. Fiți îndrăzneți! Fiți spontani! Fiți pozitivi! Spuneți DA noilor aventuri. Spuneți da brandului TOM TAILOR. Fiți gata pentru noi provocări