24. 04. 2019

Toni X Tom = materiale naturale, confort și ultimele tendințe

În cadrul colecției Toni X Tom, articolele din in s-au împrietenit cu articolele din bumbac organic, iar acest mix ne duce cu gândul la momentele când ne bucuram cu adevărat de fiecare clipă. Acesta este și mesajul principal transmis prin intermediul colaborării Tom Tailor și Toni Garrn, mesaj care este reflectat în fiecare articol al colecției capsulă.

In, accente sport și nuanțe de coral neon. Inspirată de misterul mărilor și de frumusețea zilelor de vară. Acestea sunt punctele de focus din noua colecție, creată în colaborare cu super starul Toni Garrn.       

Toni Garrn x Tom Tailor

 

"Vreau ca femeile să se simtă bine în pielea lor atunci când poartă această colecție, să se simtă încrezătoare în propriile super puteri și să radieze de fericire," mărturisește Toni Garrn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alege-ți articolul vestimentar preferat din  colecția capsulă Toni x Tom

 

În garderoba ta s-ar potrivi perfect costumul în nuanțe de bej, cu accente surprinzătoare de coral neon? O rochie lungă și vaporoasă, care îți va accentua silueta cu ajutorul panglicii feminine prinsă în jurul taliei? Poate o salopetă fără mâneci sau acea pereche de pantaloni în nuanțe de albastru clasic?  Sau ce spui de o cămașă albă pe care o poți purta împreună cu o pereche de pantaloni albi?

Este greu să ne decidem. Fiecare articol din această colecție ne aduce aminte de zilele însorite petrecute la malul mării sau de străduțele înguste ale orașelor de coastă. #summervibes #tonixtom