Actual

Cină, plimbare romantică pe străzile orașului sau o petrecere pe plajă? Poți avea câte una pentru fiecare ocazie; vino în magazinele noastre și beneficiezi de o reducere de la 20% până la 50% la bluzele din colecția de primăvară-vară.

DETALII

Profită de reducerile de vară și achiziționează acum piesele tale preferate din colecția primăvară-vară, acum cu prețuri reduse.

DETALII

Înainte de a se îndrăgosti de salopetele din colecția de vară Tom Tailor, acestea erau rareori alese de Denina.

DETALII

Spune DA rochiilor! Rochiile de vară sunt articolele vestimentare cele mai îndrăgite, deoarece scot în evidență delicatețea si feminitatea. În garderoba de vară trebuie să domine rochiile!

DETALII

Te visezi deja printre valurile mării, pe o placă de surf, o barcă cu pânze sau doar în îmbrățișare caldă a mării.

DETALII

Manuela a spus deja DA la galbenului solar, culoare pe care trebuie să o ai și tu  în garderoba ta de vară. Rochia galbenă cu modele tropicale s-a dovedit a fi o alegere perfectă pentru începutul verii.

DETALII

De ce hainele pe care alegi să le porți să nu se simtă asemenea razelor de soare ce îți îmbrățișează pielea? Ajda asociază vara cu îmbrăcămintea ușoară, confortabilă dar și elegantă.

DETALII

Exprimă-ți unicitatea și pășește în noul sezon cu multă încredere. Exprimă cu ajutorul stilului tău vestimentar încredere de sine, indiferent de destinația ta.

DETALII

În cele din urmă, timpul pe care cu toții îl așteptam a venit. Cauți o paletă de culori vibrante? Trezește natura sălbatică din interiorul tău și intră în lumea safari.

DETALII