Actual

Toamna aceasta iti sugeram blugi negri sau gri, daca esti o persoana mai curajoasa. Daca iubesti piesele clasice iti sugeram sa aleagi pantalonii chino in nuante de bej si albastru. 

DETALII

In aceasta toamna gasesti in magazinele noastre pantaloni si blugi la un pret special. Te asteptam in magazinele noastre sa iti alegi perechea perfecta pentru tine.

DETALII

Luna septembrie aduce provocari noi.  Esti pregatita pentru schimbarile  de temperatura? In magazinele noastre poti sa gasesti deja noua colectie care te va acompania in aceasta toamna. Esti pregatita? Te asteptam in magazinele noastre!

DETALII

Toamna este momentul perfect pentru o pereche de jeans noua. Noile modele deja te asteapta in magazinele noastre. Totul este minunat atunci cand ai o pereche de jeans noua.Toamna, munca, bere cu prietenii si filme cu ea.

DETALII

Vara si vacantele se termina, iar noi ne pregatim de toamna. Ca deobicei, toamna incepe cu o pereche de jeans noua. Aceea pereche de jeans perfecta pentru munca, pentru o iesire la cafea sau pentru o intalnire.

DETALII

Vara este aproape si este momentul sa uiti de pantalonii lungi. In magazinele noastre gasesti articole perfecte pentru sezonul cald. Descopera articolele 

DETALII