Actual

Salopeta este o piesa must have pentru vara. In acest an avem 3 modele pentru tine. 2 de culoare neagra, jucause perfecta pentru vara si una mai eleganta de culoare portocalie.

DETALII

Vara este aproape aici si a sosit momentul sa iti alegi rochiile preferate pentru vara. Poti alege dintr-o varietate de modele, este momentul perfect sa ne vizitezi

DETALII

Vara este aproape si este momentul sa uiti de pantalonii lungi. In magazinele noastre gasesti articole perfecte pentru sezonul cald. Descopera articolele 

DETALII

Vara este la usa ta! Ti-ai pregatit tinutele pentru vara? Daca nu, viziteaza-ne si bucura-te de promotia PLATESTI 2, PRIMESTI 3 si pregateste-te pentru vara. Ne asteapta o vara minunata.

DETALII

Vara este aproape aici, la fel si noile tinute fashion. Numarul trei este norocos vara aceasta. Cumperi trei produse si platesti doar doua. Al treilea produs, cel mai ieftin, este din partea noastra.

DETALII

Articole elegante perfecte pentru femeia contemporana. Aceasta este noua colectie Mine to Five. Cea mai fresh si jucausa colectie de vara este acum in magazine.

DETALII