Valorile noastre

Tom Tailor este una dintre cele mai mari companii de fashion din lume. Brandul nostru este sinonim cu o experiența de înaltă calitate, definind noile tendințe de modă și o perspectiva relaxată asupra vieții. Mediul nostru de lucru este plin de viață, dinamic, exprimă dorința si viziunea noastră optimistă asupra lumii, precum și pregătirea pentru noi provocări. Suntem prezenți în peste 35 de țări din întreaga lume și avem 6.500 de vânzători în 1.300 de magazine. Suntem întotdeauna pregătiți pentru noi parteneriate și vă invităm să vă alăturați.                              

  • Ați iubit întotdeauna să vă explorați garderobă, căutând acel articol vestimentar care va completa perfect ținuta?
  • Prietenii vă solicită adesea ajutorul atunci când cumpără haine pentru că dumneavoastră cunoașteți cele mai noi tendințe în modă?
  • V-ar plăcea să faceți parte dintr-o poveste de succes, într-o companie vizionară în lumea modei și care oferă multe oportunități în carieră?
  • Vă identificați cu valorile noastre și credeti că sunteți cea mai bună alegere pentru echipa noastră?

Dacă ați răspuns DA tuturor acestor întrebări, vă invităm să ne trimiteți un CV și am putea începe o nouă provocare profesională, împreună. Nu ezitați să ne contactați chiar dacă credeți că este posibil să nu fiți un candidat potrivit pentru actualele posturi vacante. Vom înregistra numele dumneavoastră pe lista de potențiali candidați pentru posturi viitoare. Sunteți pregătiți?                                                                  
Spuneți DA noilor provocări și experiențe!

 

Iubește moda
Respectă munca altora
Tom Tailor
Încalcă regulile de pe piața
Stabilește-ți noi obiective
Sărbătorește succesele
Puterea de anticipare și corectitudinea sunt valorile în care crezi
Asumă-ți răspunderea
Dedică-te pasiunii de a lucra
Comunică fără rețineri
Identifică oportunități în schimbările care se produc
Comunică fără rețineri