02. 02. 2017

Trendurile sezonului de primăvară-vară 2017.

Iarna încă nu a trecut. Acest lucru ni-l amintesc în fiecare diminineață temperaturile scazute. Poate că acesta este motivul pentru care ne bucurăm atât de mult de noua colecție de primăvară-vară 2017. Ce se va purta atunci când "frigul arctic" va părăsi meleagurile noastre? Care este acel lucru esențial care nu trebuie să vă lipsească  atunci când iarna se va retrage în fața energiei proaspete a primăverii? 

În prim-plan va fi mixul dintre croielile simpliste și detaliile elaborate. Noua Colecție ne va transforma viața agitată de zi cu zi într-o experiență de neuitat. Imprimeurile florale își vor face simțită din nou prezența în dulapurile noastre. Țesăturile vaporoase, stilul feminin și dantela, se vor potrivi de minune, în acest sezon, cu stilul militar.

Și în acest sezon, imprimeurile cu dungi vor fi un must-have în garderoba masculină. Accentul va fi pus din nou pe stilul casual, care va fi împrospătat de detalii sportive și funcționale: teniși, pantaloni, jachete cargo, jachete subțiri și rucsacuri.

TOM TAILOR este deja pregătit să răspundă fiecarei cerințe, indiferent de ocazie. Vă vom duce departe de stresul cotidian, direct în jungla urbană.

Deja în magazine! #EVERYWEARYOUGO