05. 05. 2017

Serviciu, prânz, sau plimbare?

Ți se întâmplă vreodată să fii copleșită de muncă și treburi de rezolvat și sa nu ai idee cu ce te îmbraci? Dragi doamne, noua colecție Tom Tailor conține rochii minunate, pe care le poți purta la serviciu, la o plimbare în oraș sau la o plimbare prin parc.

Rochiile primează în lumea fashion bloggerilor! Denina este convinsă că fustele și rochiile vor continua să fie vedetele anului 2017. Și dacă sunt drăguțe și confortabile, de ce să nu le porți? Ea alege o rochie cu tivul de diferite lungimi și imprimeuri.

Amatoarea de fashion Matea a optat pentru o rochie albastru închis Tom Tailor, despre care spune că este confortabilă, asortată și lejeră. Nu lăsa timpul urât să te oprească din a o purta. Poart-o peste colanți și vei arăta perfect în orice ocazie.

Bloggerul Maja la plimbare în parc cu o rochie frumoasă cu imprimeuri florale, pe care a combinat-o cu un ghiozdan albastru Tom Tailor și o jachetă roz de blugi.

Nu contează unde mergi, o rochie este întotdeauna alegerea corectă! Aruncă o privire la outfiturile pe care Ajda și Ajla le-au combinat.