Actual

O familie este o busolă care ne călăuzește. Este inspirația noastră atunci când dorim să ne realizăm visele și sfera de siguranță în momentele în care eșuăm. De aceea merită doar ce este mai bun și mai frumos.

DETALII

Ultima lună a anului este timpul pentru întâlniri plăcute și sărbători vesele. Petrecerile de firmă reprezintă o ocazie excelentă să apari într-o lumină diferită în fața colegilor. Dar de multe ori întrebarea este cum să faci asta și ce să porți?

DETALII

Prin colecția de Crăciun/Sărbători creată în colaborare cu idolul în modă Naomi Campbell, TOM TAILOR își duce clienții fideli într-o lume plină de glam și noi tendințe în modă.

DETALII

Jacheta de iarnă sau paltonul sunt în lunile mai reci o piesă indispensabilă a garderobei și pentru bărbați. Tom Tailor a pregătit o selecție largă de modele, materiale si culori de jachete și paltoane care cu siguranță vă vor încânta.

DETALII

Noua colecție de jachete de iarnă aduce o varietate de modele și material, care vor fi o completare excelentă a look-ului dumneavoastră, asigurând în același timp confort și căldură. Dați frâu liber imaginației!

 

DETALII

Cu toate că soarele încă mai strălucește printre nori din când în când, poți simți deja prospețimea de toamnă. Diminețile sunt reci și temperaturile continuă să scadă și să se apropie de zero grade.

DETALII

În lumea modei, blugii primesc cel puțin un strop de atenție în fiecare sezon. Destul de des ei sunt considerați o piesă de bază în jurul căreia îți poți crea un ansamblu unic.

DETALII