31. 03. 2017

La revedere iarnă, bine ai venit pimăvară!

Maja Mladenović, fashion blogger sârbă, și-a luat deja la revedere de la iarnă și a găsit câteva articole favorite TOM TAILOR pentru a înveseli primăvara.

Orice femeie modernă are nevoie de o geacă de biker modernă în dressingul său, pentru a o putea combina cu ținute de zi sau de seară, în special când vremea este capricioasă și imprevizibilă. Maja a comibnat jacheta TOM TAILOR cu un tricou clasic și blugi cu talie înaltă, și afirmă că este o ținută confortabilă care oferă un aspect fit oricărei constituții.

Printre articolele care nu ar trebui să lipsească din șifonierul unei femeii, este Trenciul. Acest evergreen,  pardesiu lejer, este o alegere excelentă atât pentru toamnă, cât și pentru primăvară, când ținutele trebuie să se adapteze temperaturilor imprevizibile - double wear sau stratificat. Datorită culorii sale neutre, bej, se potrivește cu orice imprimeu sau model. De această dată Maja a ales o bluză cu imprimeu floral și blugi skinny, și a creeat astfel un nou outfit cu care nu poți da greș.

Nu pierde vremea; ieși pe stradă! Pentru un look confortabil și trendy, lasă-i pe TOM TAILOR și Maja Mladenović să se ocupe de tine.

Pentru mai multe sfaturi fashion, vizitează profilul de FB al Majei și pe cel de Instagram.