30. 09. 2016

Hoodie pentru combinația perfectă

Hoodie respectiv pulover cu glugă sau hanorac este sinonim cu libertatea și cu stilul de viață activ. Mai des se întâlnește în colecția pentru bărbați decât în cea pentru femei, însă asta nu înseamnă că fetele îl evită - dar asta este deja altă poveste.
De data aceasta ne vom concentra asupra bărbaților noștri dragi.
Datorită caracterului practic, hoodie-ul este indispensabil dintr-o garderoba sport. În timpul activităților sportive, fie că este vorba de jogging sau antrenament în sala de fitness, cu siguranță aveți nevoie de ceva care să vă țină de cald înainte de începerea antrenamentului și pe care să-l puteți dezbrăca rapid când sunteți deja bine încălzit. Însă de ce să vă limitați doar la aspectul sportiv? De ce să nu folosiți un hoodie pentru outfiturile casual?
Ieșiți din zona de confort și în loc de tradiționalul articol sportiv, trasformați hoodie-ul într-o piesă versatilă și casual. Îmbrăcați-l sub o jachetă denim, bomber sau de piele. Look-ul dumneavoastră va arăta în continuare relaxat, dar cu această combinație îl veți reinventa și-l veți face și mai trendy. Suntem convinși că și alții vor observa transformarea stilului dumneavoastră vestimentar.