Cariere

TOM TAILOR GROUP este o companie de moda activă la nivel global în continuă expansiune. Mărcile noastre sunt sinonime cu o experiență de înaltă calitate, depistarea rapidă a tendințelor modei și o viziune relaxată asupra vieții. Astăzi avem în peste 35 de țări mai mult de 1.300 de magazine în care lucrează 6.500 de angajați. Pentru a putea continua să creștem așa cum ne-am propus, avem nevoie doar de un singur lucru: de dumneavoastră!

Fiți inspirați de o companie care gândește și acționează vizionar: o ierarhie simplă, căi scurte de luare a deciziilor și un mediu modern, dinamic și multidimensional. Fie că este vorba de dezvoltarea produselor, distribuție, e-store, vânzarea cu amănuntul în contact direct cu clienții – întotdeauna oferim un mediu de lucru stimulativ și proiecte excelente! Oportunitățile de carieră diversificate pe care le oferim se adresează celor care doresc să se dezvolte personal, sunt motivați și ambițioși, doresc să lucreze în echipă, sunt cu adevărat persoane interesate de modă. Acționează: te invităm să devii parte din povestea de succes a companiei noastre, care este pe cale să devină un actor global în lumea modei.

DON`T FOLLOW! EXPLORE!

Solicitările le puteți trimite la adresa info@tom-tailor.ro.

Dacă vă recunoașteți în valorile noastre și credeți că sunteți persoana potrivită pentru a face parte din echipa noastră, ne puteți contacta chiar dacă nu vă regăsiți în anunțurile de locuri de muncă actuale. Trimiteți CV-ul dumneavoastră si vă vom include pe lista potențialilor candidați pentru locuri de muncă în viitor.
Aveți un blog de moda și ați dori să colaborați cu noi? Suntem încântați să monitorizăm blog-urile de modă pe piețele pe care suntem prezenți și ne face plăcere să îi cunoaștem pe autorii lor. Intrați în contact cu noi la adresa de e-mail: info@tom-tailor.ro.

Valorile noastre

Iubește moda
Respectă munca altora
Tom Tailor
Încalcă regulile de pe piața
Stabilește-ți noi obiective
Sărbătorește succesele
Puterea de anticipare și corectitudinea sunt valorile în care crezi
Asumă-ți răspunderea
Dedică-te pasiunii de a lucra
Comunică fără rețineri
Identifică oportunități în schimbările care se produc
Comunică fără rețineri